Toonzaal A

Van: €42.768,-

Voor: €24.500,-

Eilandkeuken van next125. Combinatie van keramische frontjes in de kleur marmer nero en fluweelmatte lakfronten in kobaltgroen. Het blad is van keramiek in de kleur marmer nero gelijk aan de keramische frontjes.

De keuken is uitgevoerd met een vaatwasser, combi stoomoven van 60 cm, combimagnetronoven van 45 cm, warhoudlade, en kookplaat van Gaggenau. De koelkast is van Liebherr.

De afmetingen van het eiland zijn: 303x96x95 cm (LxDxH)

De afmetingen van de hoge kasten zijn: 181x60x161 cm (LxDxH)

De prijs is exclusief montage en levering, tegen meerprijs is dit uiteraard mogelijk.

Toonzaal C

Schuller Siena keuken in de kleur diepblauw fluweelmat met een Nero Satin keramisch blad.

De keuken is voorzien van een Bosch oven, koelkast, vaatwasser en koffiemachine. De inductie kookplaat met afzuiging is van Novy.

Afmetingen van de keuken:

Half hogen kasten: 124x60x170 cm (BxDxH)

Laag deel: 314x68x94/98 cm (BxDxH)

De prijs is exclusief montage en transport. Indien gewenst kunnen we dit tegen meerprijs verzorgen. Ook de lampen kunnen eventueel meegeleverd worden tegen meerprijs.

Van: €25.376,-

Voor: €13.900,-

Toonzaal L

Schuller keuken model UMA Matt in de kleur schelpenwit mat met een keramisch blad in de kleur Salve softglans. Het werk gedeelte is 313x204x65 en van de hoge kasten 125x230x60.

Verder is de keuken uitgevoerd met Miele inductiekookplaat en afzuigkap, Siemens vaatwasser en oven en een Liebherr koelkast. Ook is er led verlichting onder de bovenkastjes en de greeplijsten verwerkt.

De prijs is exclusief transport en montage. Tegen meerprijs kan dit verzorgd worden.

Van: €20.872,-

Voor: €13.000

Toonzaal I

Het betreft een greeploze Schuller keuken met kunststof frontjes, model Fino Gloss gecomineerd met een model Targa achterwand.

Het spoelgedeelte is 336x70cm en uitgerust met een composiet werkblad/wand in de kleur eternal statuario. De frontjes zijn kleur kristalgrijs van kleur. Alle kastjes in dit gedeelte zijn voorzien van lades. De Neff kookplaat heeft een Novy afzuiging die verwerkt is in de bovenkastjes.

De achterwand (183x60cm)van de keuken is donkerstaal imitatie en is uitgerust met een Atag oven, combimagnetron/oven, en koelkast gecombineerd met een Neff vaatwasser op hoogte.

De prijs is exclusief montage en levering. Tegen meerprijs kunnen we dit wel voor u verzorgen.

VERKOCHT!

Toonzaal O

Schuller keuken met kunststof fronten, model Nova uitgevoerd in de kleur wit met zwarte grepen. Het blad is een combinatie van dekton, in de kleur Bromo, met een houten barblad.

Verder is de keuken uitgerust met een Siemens oven, vaatwasser, koelkast en een Bora pure inductiekookplaat.

Prijs is exclusief levering en montage. Tegen meerprijs kunnen we dat voor u verzorgen.

Van: €20.425,-

Voor: €16.200,-

Toonzaal N Bijkeuken

Bijkeuken van het merk Schuller, model Nova in de kleur kristalgrijs. De keuken is uitgevoerd met een hoge kast zonder tussenplanken waar bijvoorbeeld de stofzuiger of strijkplank in kan. Verder zijn er onder de wasmachine/droger lades om de wasmand op te zetten. Ook is er een kast voor de wasmanden met beluchtingsgaten en een la om de was te sorteren.

Afmetingen: 403x60x211 cm (BxDxH)

De prijs is exclusief montage, transport en wasmachine/droger. Tegen meerprijs is dit eventueel wel mogelijk. De meerprijs voor de wasmachine en droger is 500,- euro.

Van: €12.741,-

Voor: €8.900,-