Topmerken

In al onze keukens gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Miele is een van onze leveranciers voor huishoudelijke apparaten, bekend van het motto ‘immer besser’. Daarnaast voeren wij topmerken als Siemens, Bora, Liebherr, Novy, Quooker en Franke.

Next125

Eersteklas keukens met internationaal design van Duitse makelij. Uitmuntend en duurzaam geproduceerd tegen een aangename prijs. Daar staat next125 voor. Een filosofie die uitstekend past bij de kwaliteit waar Keukenstudio Carmen voor staat.

Quooker

In veel van onze keukens plaatsen we de Quooker. De kraan die direct kokend water levert. U kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan of de Quooker Fusion met één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en energiezuinig.

Stoomoven

Koken met stoom is gezond, makkelijk en smaakvol. Omdat de gerechten niet rechtstreeks met water in aanraking komen, blijven voedingsstoffen, kleur en vorm goed bewaard. Koken, sudderen, ontdooien, bakken en braden, het kan allemaal in de stoomoven. Nog niet overtuigd? Volg ons op social media, om een stoomdemonstratie te bezoeken in onze winkel.

Afzuigsystemen

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Alle mogelijke oplossingen vindt u dan ook in onze winkel.